Bli Medlem

Uppgradera medlemskap

 

Uppgradera till betalt medlemskap!
Köp till dig själv. Eller ge bort till dina vänner och gå samman och köp en 2, 3 eller 4-boll.

Fördelar med betalt medlemskap

  • Du kan själv starta GTH-spel (Golf Till Helgen) och bjuda in medlemmar på sajten.
  • Du betalar ingen eventavgift på sajtens aktiviteter.

Det är mycket enkelt

  • Köper du bara 1 medlemskap är det raka spåret. Registrera dig som medlem – uppgradera sedan och du har tillgång till allt.
  • Köper du 2-4 medlemskap blir ett (1) ditt eget och de andra kan du med ett enkelt klick ge bort till dina vänner på sajten som därmed får ett års betalt medlemskap. Ni börjar med att klicka ”Bli vänner” på ”Min sida” och accepterar varandras förfrågan. Den som löst medlemskapet går därefter till sin vänlista och klickar ”Ge bort medlemskap” för de vänner som det gäller. Enkelt och jättesmidigt.

Kortbetalning & internetbetalning hos Payson


1-boll1-boll: 399 kronor och du får ett (1) medlemskap. Du kommer att få mycket nytta och nöje av ditt medlemskap.

Klicka här för att köpa ett premium medlemskap till dig själv!


 

2-boll2-boll: 499 kronor och du får två (2) medlemskap. Det ena blir ditt och det andra kan du ge bort. Härligt att du tror på oss och vill ge ett betalt medlemskap till din vän. Du har kanske fler vänner du vill tipsa? Gör gärna det!

Klicka här för att köpa ett premium medlemskap till dig själv samt ett (1) att ge bort till en vän på sajten!


 

3-boll3-boll: 599 kronor och du får tre (3) medlemskap. Det ena blir ditt och de två andra kan du ge bort. Dina vänner kommer att tacka dig. Och det gör vi också. Alla betalande medlemmar kan skapa egna grupper på sajten. Ni får börja fundera på vad ni ska heta.

Klicka här för att köpa ett premium medlemskap till dig själv samt två (2) att ge bort till vänner på sajten!


 

4-boll4-boll: 699 kronor och du får fyra (4) medlemskap. Det ena blir ditt och de tre andra kan du ge bort. Du har redan några golfvänner och vi välkomnar er alla – och ditt stöd till sajten är jätteviktigt. Du har kanske fler golfkompisar som inte bor där du bor? Mejla dem och berätta om oss så vi sprids i hela Sverige.

Klicka här för att köpa ett premium medlemskap till dig själv samt tre (3) att ge bort till vänner på sajten!


 

Respektive medlemskap gäller i 12 månader från tidpunkten då det ges bort. Köper du 2, 3 eller 4-boll kan du ge bort medlemskapen vid olika tidpunkter och de medlemskapen startas vid gåvotillfället

Gratis medlemskap

Alla medlemmar startar med ett gratis medlemskap. Detta kan när som helst uppgraderas till betalt medlemskap. Gratis medlemskap har inte alla de funktioner och tjänster som ingår i betalt medlemskap.