Bli Medlem

Om Golfkompis

Golfkompis.se är öppen för ALLA! Par, singlar, ensamgolfare, kompisgolfare, socialgolfare, nybörjare eller erfarna, ung som gammal – alla får vara med.

När Golfkompis skapades 2005 talade man inte om sociala medier eller communitys – vi kallades oss ”golfportal” och vi finns fortfarande till för dig som söker fler vänner att spela golf med.

Innehåll – 2 delar
I och med nystarten 2014 kommer sajten att bli i 2 delar. En redaktionell del och en del för medlemmar.

Redaktion
Den redaktionella delen blir mer uttalad än tidigare. Den ska dels vara en självständig funktion som skapar inlägg med nyhetsvärde för sajten – besökare och medlemmar, men ska också arbeta för medlemmarna med arrangemang och support.

Medlem
Medlemsdelen får utökade och moderna funktioner – liknande det som större communitysajter har numera. Plus att vi lägger till funktioner som är unika för golfare och speciella för oss.

Man kan vara gratismedlem eller betalande medlem.

Vision
Vi vill erbjuda en tjänst som känns meningsfull och som har ett bra värde för dig som blir medlem. Detta hoppas vi skapar en positiv spiral som gör att fler besöker oss och blir medlemmar. Vi vill ha många medlemmar, det blir roligare att driva verksamheten då.

Tjänster och funktioner på Golfkompis ska vara så enkla och beskrivande att även om du är en lite ovan dator/internetanvändare ska du kunna klara dig på egen hand.

Golfkompis ska vara en golfcommunity för alla åldrar, alla nivåer ­– alla golfare

2014-08-29