Bli Medlem

MidsommarGolf 2018 fredag 22 juni

torsten

Till midsommar vill man ju ha sin sill, nypotatis, nubbe och jordgubbar och varför inte spela golf dessutom. Och eftersom förhandsintresset har visat sig bra så vi går vidare och skapar nu inbjudan för MidsommarGolf 2018.

Det tar tid att ordna MidsommarGolf – och tid är något vi alla har ont om.

Vi återkommer med detaljer om hur vi löser arrangemanget på bästa sätt – men tanken är att vi alla måste hjälpas åt för att vi ska få ihop en trevlig träff utan att någon måste lägga ner dagar för inköp och att fixa till själva middag och arrangemanget. Det är också en prisfråga. Tid är pengar – och vi tänker oss att detta ska bli till självkostnadspris. Men det kräver ju att alla hjälps åt.

Kan man inte hjälpa till så kostar det extra… 🙂

INBJUDAN

• OBS!! Din eventuella tidigare intresseanmälan är härmed överspelad och du MÅSTE anmäla dig här igen!!!
• Greenfeen på Malmö Burlöv har vi förhandlat ner till 350 kr (ord 500 kr). Detta betalar du till Golfkompis på plats eftersom receptionen är stängd.
• Vi har bokat 5 bollar med första start 11.17
• Vi samlas på klubben senast 10.30 för att klara av betalning av greenfee och hinna träffas och snacka lite innan vi går ut.
• Anmälan senast tisdag 19 juni.

Själva middagen siktar vi på kan starta vid 19-tiden om alla kommer i tid och hjälper till. Vi träffas på Långhällagatan 55 b Malmö och avnjuter mat och fest på min överbyggda (och vid behov inneslutna och infravärmda) altan. Max 25 pers.

Inköp av mat och engångsmaterial styr vi upp i dagarna som kommer. Tanken är att kvitton summeras och vi delar på kostnaden. Men detaljer kring detta återkommer vi med.

Vi siktar på fördrink, snacks, traditionellt midsommarbord, visor samt korvgrill om kvällen blir lång. Lekar kan förekomma!

Snaps och annan alkohol tar man med själv efter intresse och behov.

Anmälan

Anmälan kan endast ske genom denna inbjudan. Du klickar på ”Anmäl mig” knappen/länken och därefter ”Bekräfta”. När du anmält dig kommer din ikonbild att visas i botten i listan för anmälda. Har du ingen medlemsbild ännu – så lägg gärna in en, annars syns bara en ikonsiluett.

Samtidigt med anmälan betalar du in en preliminär summa på 250 kronor till BG 671-2848. Alternativt Swish till 0709-540310. Denna summa går till mat, engångsartiklar och prisbord. Beloppet justeras under kvällen när kostnaderna är klara. Skriv ”MidsommarGolf 2018”.

Får du förhinder: Glöm inte att avanmäla dig här i inbjudan FÖRE 19 JUNI och mejla mig så jag vet.

OBS VIKTIGT!
NÄR DU ANMÄLT DIG SÄNDER DU OCKSÅ ETT MEJL TILL [email protected] MED DITT SAJTNAMN, FÖR- OCH EFTERNAMN, GOLFID OCH MOBILNUMMER och vi bekräftar din anmälan och betalning.

Har du frågor mejlar du mig eller ringer 0709-540310

Välkommen

Torsten Nurbo

Föreslagen bana:Malmö Burlöv GolfklubbMalmö, Skåne län, Sweden Datum och tid:Vi träffas den 22/06 10:30 och avslutar 13 timmar senare Platser kvar:18 platser kvar. Öppen för:Alla medlemmar.
Replies(1)
torsten
11 June, 2018 - 14:49

Hej Ulla. Välkommen till MidsommarGolfen. Kul att du anmälde dig – då väntar vi bara på resten 🙂