Bli Medlem

Söderåsens GK söndag 30 oktober.

torsten
Hej alla
Som tidigare annonserats så har vi nästa träff på Söderåsens GK, denna gången tillsammans med medlemmar på Singelgolfare.se. Söndagen 30 oktober med första start kl 09.00 och vi har bokat 4 bollar.
Greenfeen blir fina 300:- om vi blir minst 12 betalande. Du betalar på plats och du kan använda greenfeecheck eller annan rabatt som då räknas av mot det ordinarie priset.
Ta med en 50-lapp till prisbordet. Jag köper in priserna. 
Och så hoppas jag alla kan samlas för en bit mat och snack efter rundan innan vi går över till kaffe och prisutdelningen. Restaurang har stängt men ordnar för oss så vi kan få Pytt i Panna om vi blir tillräckligt många som ska äta. Caféet har öppet.


Vi spelar slaggolf (hålets par + 5 slag).
Anmälan kan endast ske via denna inbjudan. Du klickar ”Anmäl mig” knappen/länken och därefter bekräftar du din anmälan. Din medlemsbild och användarnamn blir då synligt i anmälningslistan och därmed är du anmäld.
OBS! Viktigt! När du anmält dig sänder du också ett mejl till [email protected] med ditt golfid, namn på sajten samt mobilnummer. Mejlet måste jag ha så jag får korrekt e-post till dig och kan skapa en sändlista.

Ange också i mejlet om du ska äta eller inte äta Pytt i Panna! Viktigt!

Anmälan senast tisdag 25 oktober. När anmälningstiden gått ut sänder vi startlistan till klubben och dom ombesörjer via GIT att ni får ut er starttid.
Har du några frågor eller vill kommentera kan du göra det här i inbjudan eller ringa mig på 0709-540310, mejl [email protected]
Svinga lugnt

Torsten
Föreslagen bana:Söderåsens GolfklubbHelsingborg, Skåne län, Sweden Datum och tid:Vi träffas den 30/10 09:00 och avslutar 7 timmar senare Platser kvar:5 platser kvar. Öppen för:Alla medlemmar.
Replies(4)
torsten
9 October, 2016 - 19:12

Kul att det trillar på med anmälningar. Glöm inte besked om äta eller inte äta. Fundera och återkom.

torsten
11 October, 2016 - 14:19

I takt med att det kommer anmälningar på Singelgolfare.se justerar jag antal platser kvar i denna injudan.

Goosen
24 October, 2016 - 12:58

Hej Torsten!
Kan tyvärr inte ställa upp på Söderåsen. (skulle hemst gärna göra det. Men en av mina sönder gifter sig på lördag och det lär bli sent den kvällen. Ser dock framemot golfträffar i framtiden.
Hälsningar
Gert Thuresson (Goosen)

torsten
24 October, 2016 - 15:06

Hej Gert. Du är så välkommen när det nu än blir. //Mvh Torsten