Bli Medlem

Introduktionserbjudande

Köp medlemskap nu till introduktionserbjudande!
Köp till dig själv. Ge bort till dina vänner. Eller gå samman och köp en 2, 3 eller 4-boll.

Det är mycket enkelt

  • Köper du bara 1 medlemskap är det raka spåret. Registrera dig som medlem – uppgradera sedan och du har tillgång till allt.
  • Köper du 2-4 medlemskap blir ett ditt eget och de andra kan du med ett enkelt klick ge bort till dina vänner på sajten som därmed får ett års betalt medlemskap.

 

1-boll1-boll: 199 kronor* och du får ett (1) medlemskap. Du kommer att få mycket nytta och nöje med ditt medlemskap.

Klicka här för att köpa ett premium medlemskap till dig själv!


 

2-boll2-boll: 299 kronor och du får två (2) medlemskap.  Det ena blir ditt och det andra kan du ge bort. Härligt att tror på oss och vill ge ett betalt medlemskap till din vän. Du har kanske fler vänner du vill tipsa? Gör gärna det!

Klicka här för att köpa ett premium medlemskap till dig själv samt ett (1) att ge bort till en vän på sajten!


 

3-boll3-boll: 399 kronor och du får tre (3) medlemskap. Det ena blir ditt och de två andra kan du ge bort. Dina vänner kommer att tacka dig. Och det gör vi också. Alla betalande medlemmar kan skapa egna grupper på sajten. Ni får börja fundera på vad ni ska heta.

Klicka här för att köpa ett premium medlemskap till dig själv samt två (2) att ge bort till vänner på sajten!


 

4-boll4-boll: 499 kronor och du får fyra (4) medlemskap. Det ena blir ditt och de tre andra kan du ge bort. Du har redan några golfvänner och vi välkomnar er alla – och ditt stöd till sajten är jätteviktigt. Du har kanske fler golfkompisar som inte bor där du bor? Mejla dem och berätta om oss så vi sprids i hela Sverige.

Klicka här för att köpa ett premium medlemskap till dig själv samt tre (3) att ge bort till vänner på sajten!


 

Respektive medlemskap gäller i 12 månader från tidpunkten då det ges bort. Köper du 2, 3 eller 4-boll kan du ge bort medlemskapen vid olika tidpunkter och de medlemskapen startas vid gåvotillfället

Introduktionserbjudandet gäller köp till och med 30 november 2014.

Gratis medlemskap
Alla medlemmar startar med ett gratis medlemskap. Detta kan när som helst uppgraderas till betalt medlemskap. Gratis medlemskap har inte alla de funktioner och tjänster som ingår i betalt medlemskap.

(*Ordinarie pris på medlemskap är 399:- för ett år räknat från köptillfället.)