Bli Medlem

Aktiviteter 2017

Aktiviteter för dig som är medlem i Golfkompis.se

I takt med att vi planerar och skapar event listar vi dem här. Klicka på den gröna rubriken så kommer du till träffens inbjudan/bokning eller intresseanmälan.

 

Glöggolf på Malmö Burlöv GK söndag 12 november

Samling från 9.00 för en kopp kaffe eller glögg plus pepparkakor i klubbrummet. Betalning samt utdelning av scorekort.

Första start 10.00 – vi har bokat 5 bollar. När alla kommit in efter rundan serveras soppa och vi har bullat upp med glögg, kaffe och julgodis. Prisutdelning sker snarast efter att sista boll kommit in. ALLA får pris – vin eller choklad!

Läs inbjudan och anmäl dig här.


Malmö Burlöv GK söndag 15 oktober

OBS! Tidigare annonserade vi ut spel på Öresunds GK. Tyvärr hade dom dubbelbokat oss och vi fick flytta till Malmö Burlöv GK. Åter har vi förhandlat greenfee till 300:- och vi har bokat fem bollar.

Läs inbjudan och anmäl dig här.


Eslövs GK söndag 17 september

Det blev fullbelagt på Tegelberga – kan vi hoppas på det samma en gång till? Eslöv har vi varit på flera gånger och kommer gärna dit igen. Greenfee förhandlad till 300:- och 5 bollar bokade.

Läs mer på inbjudan här.


Tegelberga GK söndag 20 augusti

Våren och sommaren bara försvann i andra åtaganden… Tur då att man har golfkompisar som tar tag i saken. Den första av tre träffar i höst blir på Tegelberga GK. Greenfee förhandlad till fina 300 kr och vi har bokat 5 bollar.

Du finner mer på inbjudan här.