Bli Medlem

Aktiviteter 2015

featured-icons-golfare

Aktiviteter för dig som är medlem i Golfkompis.se

I takt med att vi planerar och skapar event listar vi dem här. Klicka på den gröna rubriken så kommer du till träffens inbjudan/bokning eller intresseanmälan .


Inbjudan NyårsGolf 2015

Hotel Husa Alicante Golf 28 december – 4 januari

Vi satsar på solsäkra Spanien igen och har valt en stadsnära resort i år. Hotellet ligger precis i utkanten av Alicante med tillhörande 18 håls golfbana, har 156 rum, fritt trådlöst internet, gym, utomhuspool, inomhuspool, bastu och spa. Alla rum har balkong eller terrass och är utrustade med luftkonditionering, minibar, kassaskåp med mera.

Obs! Vårt erbjudande och pris är exklusivt flyg. Istället bokar din egen flygresa via Qualitours, Anders Augzell 0410-20650 (eller via annan agent).

Pris: 7 490:- exkl flyg

 

 

Golf i Stockholm 21 – 23 augusti

En helg i golfens tecken för medlemmar i Singelgolfare.se och Golfkompis.se. Vi tre som håller i trådarna under helgen är förutom jag själv – också min klubbkompis på Malmö Burlöv GK Connie Larsen och vår man på plats i Stockholm Axel Mellin som är medlem i Huvudstadens Golf.

 

 

Polen 30 april – 3 maj

Vi har besökt Hotel Marina och Amber Baltic Golf tidigare och åker gärna dit igen. Resan startar med färja från Ystad torsdag 30 april 22.30 till Swinoujscie. Hemresa söndag 3 maj 13.00. Däremellan hinner vi med 2 rundor golf, 2 övernattningar och 2 stycken 3-rättersmiddagar på Hotel Marina.

Pris: 2 990:-

Resan är fullbokad

För mer information och bokning.

 


 

MidsommarGolf 2015

Inbjudan till MidsommarGolf 2015 i Malmö är klar. Eventet i under två dagar och du kan anmäla dig till båda dagarna eller bara en av dem om du hellre vill det. Vi spelar Malmö Burlöv GK båda dagarna.

Midsommarafton är det kanonstart kl 11.00 och buffen vid 19-tiden

Midsommardagen är det start för första bollen kl 13.00

Du finner inbjudan här.

Anmälningssida för midsommarafton här.

Anmälningssida för midsommardagen här.