Bli Medlem
MidsommarGolf 2018, Malmö Burlöv GK

MidsommarGolf 2018, Malmö Burlöv GK

Anmäl dig till MidsommarGolf 2018 

Den intresseanmälan gällande MidsommarGolf  vi har haft under någon vecka har fått positiv respons. Vi har därför bokat 5 bollar på Malmö Burlöv GK och satsar på midsommargille till självkostnadspris. Det ska bli både kul och spännande att träffa gamla och flera nya medlemmar med allsångshäfte i handen. 

Vi återkommer med detaljer om hur vi löser arrangemanget på bästa sätt – men tanken är att vi alla måste hjälpas åt för att vi ska få ihop en trevlig träff utan att någon måste lägga ner dagar för inköp och att fixa till själva middag och arrangemanget. Det är också en prisfråga. Tid är pengar – och vi tänker oss att detta ska bli till självkostnadspris. Men det kräver ju att alla hjälps åt.

Kan man inte hjälpa till så kostar det extra… 🙂

Välkommen!

 

Speak Your Mind