Bli Medlem
Bilder från Tegelberga-träffen

Bilder från Tegelberga-träffen

Vem vågade hoppas på att vi skulle kunna undvika regnet. Alla vädersajter hotade med skyfall – men vi klarade oss förvånandsvärt bra. Lite tråkig med blåst och dugg i början men avslutningen gick inte att klaga på.

Efter att ha arrangerat dessa träffar i över 10 år gjorde jag ett riktigt nybörjarmisstag – dock i all välmening – men ändå. Jag brukar gå i sista bollen för att ha kontroll på att alla kommer iväg. Och så även denna gång. För att få en bästa balans mellan män, kvinnor och hcp i bollarna la jag de tre bästa männen i första bollen. Allmänt så gäller ju den regeln att 2 och 3-bollar går först för att de inte ska behöva gå igenom alla 4-bollarna. Men för oss som har några bollar i mitten av hela dagens golfare så behöver man ju inte tänka så – har jag nu lärt mig. I alla fall… följden blev att vår förstaboll var inne cirka 2 timmar innan vi i sista bollen kom in. Inte bra planerat. Och så här gör jag inte fler gånger.

 

Vi får gratulera de tre som kom först i tävlingen. Mark Nesling, Hinton GC,  75 slag , Torbjörn Sjöqvist, Tegelberga GK,  77 slag  och Jim Mårtensson, Barsebäck GCC,  77 slag.

Grattis till alla andra också!

Torsten
83 slag

 

 

 

 

 

 

 

 

Speak Your Mind