Bli Medlem
Nu vaknar naturen och solen går upp

Nu vaknar naturen och solen går upp

Så smått börjar livsandarna komma tillbaka och just idag 11 mars har vi en strålande vårdag i Malmö med uppåt 10-12 grader varmt med sol från en helt molnfri himmel. Läge att gå igenom golfbagen och rensa ut bananskal och gamla senapsfläckiga servetter. Kanske rota igenom ”hittebollslådan” i garderoben efter några någorlunda vita bollar att börja säsongen med.

Betalt medlemskap ger fler fördelar
Om du uppskattar våra ansträngningar och tycker att Golfkompis ger dig fördelar och kontaktutbyte så glöm inte att lösa medlemskap. Det gör du här

 

Comments

  1. majbritt says:

    Hej
    Har ni inga nya träffar med golfspel? Länge sedan sist Inger

    • Torsten Nurbo says:

      Hej Inger. Tack för att du skriver och jag förstår din undran. Det är helt enkelt jag som inte haft tiden. Jag har under våren varit helt uppbokad av eget arbete och andra åtaganden så varken dygnets timmar eller energi har räckt till. Det ska väl lätta nu med sommarlov och ljusare dagar. Mvh Torsten

Speak Your Mind