Bli Medlem
Hej alla Tegelbergare

Hej alla Tegelbergare

PRESSTOPP!!
Jag fick precis ett härligt mejl från Gunnar Persson som är ordf i medlemskommittén på Tegelberga GK. Du har kanske läst hans mejl och det är därför du är här just nu. Han skriver i alla fall att han gjort ett utskick till alla medlemmar på Tegelberga och vill intressera er för Golfkompis.se. Och det tycker jag känns mycket stort!  Det är stort för oss då vi gärna läser in i det utskicket att även andra än vi tycker att vi har en funktion att fylla. Det är stort också för att vi därmed når direkt in i brevlådan till en stor grupp golfare som vi annars inte har den kontakten med.

Vill bara avluta med att om du vill vara med den 25 sep på Tegelberga så får du gärna vara det som Golfkompis-medlem.

Denna länk leder till medlemsregistreringen.

 

När du registrerat dig kan du gå till anmälningssidan för Tegelbergaträffen och se vem som anmält sig med mera.
Du anmäler dig till Tegelberga här.

 

Välkommen som medlem och välkommen till Tegelberga den 25 september

Mvh Torsten

 

Speak Your Mind