Bli Medlem
Strålande sol! Vindstilla! Nyklippta fairways! – Soppgolf 12 december

Strålande sol! Vindstilla! Nyklippta fairways! – Soppgolf 12 december

Vi börjar med ett stort grattis till dagens vinnare Sven – som dessutom firade vinsten på fina 45 slag brutto med att också fylla år.

– Tack Torsten! Jag tror att de flesta inte visste att jag fyllde år så det var nog inte därför de lät mig vinna. Jag gjorde dessutom en ”viss” förbättring jämfört med lördagen innan. Då hade jag 54 netto och i lördags hade jag 45 brutto.

Eftersom jag inte hann stanna till prisutdelningen så letade jag i arkivet efter en bild på Sven – och fann en från i somras då vi spelade MidsommarGolf. Samma väder tänkte jag – så den känns väl lite aktuell i alla fall.

Vi inväntar start på hål 1.

Vi inväntar start på hål 1.

Torsten Kvist har en putt lika lång som sin skugga.

Torsten Kvist har en putt lika lång som sin skugga.

Connie lagar all mat hemma. På plats räcker det med några värmeplattor för att slutföra mästerverken. Anita och Connie poserar.

Connie lagar all mat hemma. På plats räcker det med några värmeplattor för att slutföra mästerverken. Anita och Connie poserar.

Mark vaktar prisbordet och längtar till paella.

Mark vaktar prisbordet och längtar till paella.

Grattis Sven till dagens vinst.

Grattis Sven till dagens vinst. Bilden är från vår MidsommarGolf – då vi hade sämre väder än idag 12 december.

 

Speak Your Mind