Bli Medlem
NyårsGolf 2015 – Husa Alicante Golf. Det finns fortfarande platser kvar på hotell och flyg!!

NyårsGolf 2015 – Husa Alicante Golf. Det finns fortfarande platser kvar på hotell och flyg!!

Det är dags att boka golfresan över nyår! Läs inbjudan.

Vi satsar på solsäkra Spanien igen och har valt en stadsnära resort i år. Hotellet ligger precis i utkanten av Alicante med tillhörande 18 håls golfbana, har 156 rum, fritt trådlöst internet, gym, utomhuspool, inomhuspool, bastu och spa. Alla rum har balkong eller terrass och är utrustade med luftkonditionering, minibar, kassaskåp med mera.

Obs! Vårt erbjudande och pris är exklusivt flyg. Istället bokar du din egen flygresa via Qualitours, Anders Augzell 0410-20650 (eller via annan agent).

Lämpligen flyger du till Alicante och vårt hotell finns bara drygt 20 minuter från flygplatsen. Skönt att ibland slippa timmar i bussen och bo nära. Alldeles vid hotellet finns dessutom en station så man enkelt kan ta lokaltåget in till centrala Alicante. För sightseeing, restauranger, kultur, nöjen och shopping

BOENDE HUSA ALICANTE GOLF
28 december – 4 januari

Pris: 7 490:- exkl flyg

Comments

 1. Hej,
  Jag blev lite nyfiken på Nyårsresan till Spanien, men har några frågor. Hur många anmälda är det och hur många brukar vara med på liknande resor samt ålder- och fördelning män och kvinnor.

  Med vänlig hälsning
  Yvonne

  • Hej Yvonne
   Trevligt att du är intresserad av nyårsresan.
   Just nu är vi 3 anmälda. Du ser anmälningsläget på denna länk. https://www.golfkompis.se/meetup/37

   Antalet deltagare har varierat över åren men mellan 10-30 har det varit på våra resor. Efter några års stiltje på verksamheterna så drog vi igång igen i fjol och förra nyåret så var vi 18 personer som åkte till La Manga. Då var vi lika många män som kvinnor och födda mellan -40 och -60.

   Hör av dig igen om det är något mer du undrar över.

   Mvh Torsten

Speak Your Mind