Bli Medlem
Malmö City GK – Kvarnbybanan 23 maj

Malmö City GK – Kvarnbybanan 23 maj

Anekdot

Har alltid återvänt till Kvarnby. Här spelade jag första rundan som klubbhandicapare i september 1999. Jag spelade med någon Anna som jag träffat via en singelsajt. Kanske var det då som fröet såddes till idéen om Singelgolfare. Fick 38 poäng, sänkte mig från 54 till 52 och inget mer hände. En bruttorunda på 126 slag var kanske inte så spännande för henne som nog låg på 15-20 i hcp.

Film från 23 maj finns här.

Åter till 23 maj

Nu 15 år senare så var jag 30 slag bättre men 10 poäng sämre – golf är ett grymt spel.

Stort tack till klubben för oväntat låg greenfee på 200:-. 🙂 Alltid uppskattat!

Till Kvarnby denna majdag kom Nina, Elizabeth Bo G och Anders. De blev ett lag och jag, Bengt, Alf och Karin det andra. Mitt lag vann i denna runda som spelades så att 2 bästa poäng på varje hål valdes och all räknades ner till 84 p för oss och 79 för de andra. Grattis mitt lag. 🙂

Förutom gott humör i bollen så minns jag bara min birdie på hål 7 (tidigare hål 16), drive på drygt 200 m, j9 upp för backen och nerförsputt på 1,5 m.

Jo och så minns jag raggmunkarna efter rundan. Riktigt gott.

 

//Torsten

 

 

 

 

 

 

 

Speak Your Mind