Bli Medlem
Vi mötte våren i Polen – se filmen

Vi mötte våren i Polen – se filmen

Międzyzdroje – det är synd att en så trevlig ort ska ha ett så svårt namn att uttala. Om man i stället säger att man bodde på Hotel Marina så vet alla var man varit någonstans. Så dit åkte vi 30 april – 3 maj. Färja från Ystad med natthytt och två nätter på hotellet med två rundor på Amber Baltic. Vi blev till sist fullt gäng me20 deltagare. Sista tjejen Britt fanns det ingen hytt till ” – Ingen fara bar jag få komma med så hittar jag någon soffa i baren på färjan.” Väl ombord på färjan så kunde Britt i alla fall finna en hytt  – allt var tydligen inte bokat.

Men sådana är vi – vi golfare. Pigga på lite resor och äventyr.

Tack alla för en härlig resa! Och alla filmsekvenser – från spralliga och bubblande vänner i restaurangen som vi avstår att visa – sparas i säkert förvar.

 

Comments

  1. Roligt att se filmen från la Manga! Tittade även på Polenresan ?kul att se!

Speak Your Mind