Bli Medlem
GTH 9 maj – Kävlinge GK

GTH 9 maj – Kävlinge GK

Eftersom vi har många medlemmar i Golfkompis som har Kävlinge GK som hemmaklubb ville jag premiera det med att lägga en GTH–Golf Till Helgen träff där. Att det dessutom är en bana jag gillar och spelat en del påverkar såklart också. Mitt bästa minne därifrån är en GTH vi hade för flera år sedan. Jag hade bokat några bollar. Dessa fylldes snabbt och jag bokade fler… och fler. Till sist var vi drygt 40 stycken som mötte upp.

Trots att jag strök första hålet vann jag faktiskt den tävlingen och sänkte mig på kuppen. Alltid lite pinsamt när man dessutom är arrangör. Men det har inte hänt sedan dess.

Värre var att vi helt störde den normala bokningen och spelet för hemmaspelarna. Att vi med kort varsel kunde boka upp en dryg timmes spel en lördag var ju helt fantastiskt – men då det gick helt utanför den normala beläggningen en lördag uppskattades det (verkligen) inte av alla.

Alltså… med dessa ändå positiva minnen av forna dar’ bokade jag tre bollar den 9 maj för en träff. MEN… Då hade jag alldeles glömt att jag skulle vara på informationsmöte för hålchefer på PGA National inför kommande Nordea Masters som går där 4-6 juni. Pinsamt!

Att inte själv komma till min egen GTH kändes så dumt och att ställa in var ju än värre.

Som tur var kunde Ulla ställa upp som sammanhållande för träffen. Tack Ulla!

I god ordning har jag också fått en bild på de som utmärkte sig bäst och stort grattis till Eva som vann. (Finns det fler bilder från träffen så mejla mig gärna.)

  1. Eva 34 p
  2. Kerstin 32 p
  3. Håkan 30 p

I övrigt har jag inte så mycket mer information från träffen mer än att Ulla redogjorde för den egna kampen med Mark (Grattis Mark förresten till fin hcp nuförtiden – såg att du också ska vara med på H55 nu på torsdag på Lunds Akademiska.) Alltnog. Både Ulla och Mark är envisa vinnarskallar och deras kamp pågick till sista hålets inspel – som jag förstod det – då Mark fick en rälig socket med påföljande vattenbesök. Jag vet allt om sockets Mark – du har mina sympatier – så jag skriver inte detta för att jinxa dig inför torsdag.

//Torsten

2015-05-18

 

bild i text GTH Kävlinge 9 maj

Speak Your Mind