Bli Medlem
GTH 16 maj – Assartorps GK

GTH 16 maj – Assartorps GK

Assartorps GK har haft en svår ekonomisk period men kommit tillbaka med nya resurser. Detta firades med några olika erbjudanden och vi nappade på att spela banan för 250 kronor. Vi – det var undertecknad, Mats, Tommy och med för första gången kom Mikael från Rönnebäck GK. Lite press på oss skulle vi ha så det blev att räkna poäng och jag förde scoren.

Assartorp GK ligger lite avsides räknat från Lund/Malmö så jag är inte där så ofta – banan är det dock inget fel på. Och greenerna var riktigt fina när vi var där. Allt var välskött och trimmat. 17:e hålet – par 5, 445 m och index 9 trivs jag dock inte med. Alldeles för smalt utslag för mig.  Både jag och Mats strök det och de båda andra gjorde dubbelbogey.

Så var det än en gång bevisat att man – jag alltså – inte både kan spela bra och samtidigt försöka få ihop film och bilder för en berättelse. Efter lite pyssel var allt ihopräknat – ovant med Mats dubbelslag 🙂 –  och jag fann mig sist på 17 p, vann gjorde Tommy, 28 p. Bra träning inför hans seriegolf på just Assartorp. Tvåa Mikael på 23 och Mats trea på 22 p.

En frestande aning i luften av söndagsstek följde oss de sista nio hålen – så lördag det var. Tursamt nog kom den den härliga doften från klubbens restaurang – fläskstek med riktigt knaprig och god svål med alla tillbehör. Det gick inte att motstå.

Väl mött nästa gång.

Mvh Torsten

Speak Your Mind