Bli Medlem
GTH 25 april – Romeleåsens GK

GTH 25 april – Romeleåsens GK

Det var inte svårt att få ihop ett gäng som ville spela på Romeleåsens bana. I skir grönska och med lite duggregn då och då njöt vi skogens stillhet. Uppblandat med några vanliga golftermer som – ”NEJ!  Inte nu igeeeen! och ”Lätt treputt från en meter.” och liknande.

Tjejerna – med Gun, Kerstin och Connie – ville gå ut före oss så de skulle slippa vänta. Jodå… så går snacket bland tjejer. Kanske turligt för oss tre killar, Torsten, Alf och Bengt att tjejerna hade en ännu långsammare 4-boll framför sig som höll nere tempot . 🙂

Vi spelade en enkel tävling där vi killar gick segrande ur det hela. Den bästa poängen på hål 1, två bästa på hål 3, 3 bästa på hål 3 – och så började vi om igen på hål fyra. Vi fick 56 poäng och tjejerna 53 om jag minns rätt.

Tack för trevligt välkomnande av Stellan i receptionen och Maria i restaurangen.

 

 

 

 

Speak Your Mind