Bli Medlem
Göteborg 12-14 sept 2014, Del 3/3

Göteborg 12-14 sept 2014, Del 3/3

Chalmers GK, 7 deltagare

Kanske gick inte alla hem direkt efter besöket på Fonata di Trevi igår kväll för resultaten på Chalmers blev bara ”normala”. Dock ordnade både Connie och Jeanette så att de kom på prislistan alla tre dagarna. Efter en stärkande lunchbuffé var vi sju stycken som gick ut i det vackra kulturlandskap som denna bana ligger i och vi i min boll fick speltips första halvan från klubbens Åke Lundgren som också är medlem i Golfkompis.se. För tredje dagen i rad hade vi solen, om ej inte värmen, med oss. Stilla och lugnt i skogen och på fälten med spegelblanka vatten.

Resultat
  1. Jeanette Fotland, Gullbringa GCC, 81 slag
  2. Connie Larsen, Malmö Burlöv GK, 82 slag
  3. Bo A Larsson, Bryttsäter GK, 83 slag

GeorgepåbronSten och träd gjorde att bollen ibland inte landade på green – George Sellman visar fantasi och provar bangolf för att rädda situationen.

 

JeanettepåteeGeorg peggar upp, Jeanette Fotland kollar bollen och jag fångar det vackra ljuset.

 

VattenchalmersDetta är en av de fina miljöer som det var gott om den dagen. Sol, vindstilla och förädiskt vatten som både jag och Georg senare fann vid nästa utslag.

 

ÄngsbildchalmersDär det en gång gick kor och sädesfälten vajade… Kanske var det så. Ibland kände i alla fall jag mig som en moderna gäst i ett gammalt landskap.

 

Chalmers_gruppbildGeorg Sellman, Ingmar Alfredsson, Connie Larsen, Bo Larsson, Yvonne Lundgren och Jeanette Fotland i det fallande ljuset.

 

Torstenposerar Mest för att det blev så fina färger på bilden så finns jag, Torsten Nurbo, också med. Jag tackar alla härliga vänner för de tre dagar som Golfkompis.se gästade Göteborg. På återseende!

Speak Your Mind