Bli Medlem
NyårsGolf 2014 – La Manga, Spanien

NyårsGolf 2014 – La Manga, Spanien

Vi kan presentera ett mycket intressant erbjudande för en veckas golf över nyåret. Efter att under några år frossat i All-inclusive kan det vara skönt att bryta av med lite spanska tongångar. La Manga ligger 120 km söder om Alicante – dit vi flyger direkt från Kastrup.

Regionen heter Costa Calida – den varma kusten – och rent statistiskt så ska det regna mindre och vara någon grad varmare här än i Turkiet under motsvarande tid.

Du kan kolla upp resorten La Manga men helt kort så är det ett stort område med hotell, villor och en kombination av gatuhus och lägenheter, flera restauranger, livsmedelsbutiker, cafeer och tre golfbanor. Vi spelar på två av dessa och fördelar 5 greenfees på North Course och West Course. Mot tillägg kan du även spela South Course.

I resan ingår Continental frukost. Lunch och middag planerar vi själva. Det finns 10 restauranger att välja mellan – från enkelt till exlusivt. Eller så kan man fixa till något i det egna köket. Jag planerar och föreslår så att vi har några middagar tillsammans. Egen grillning blir en höjdare.

Nyårsmiddag ingår inte i priset, men givetvis ska vi ha en gemensam sittning. Kanske det kommer erbjudande från resorten eller så fixar vi själva med egen bokning eller party hemma hos någon.

Hoppas du finner erbjudandet intressant och att du snabbt hör av dig.

 

Mvh Torsten

Comments

 1. Maud rossi says:

  Hej
  Vill anmäla mig till golfen till nyår i La Manga. Jag vill ha enkelrum om det går.
  med vänlig hälsning
  Maud Rossi

 2. Göran Prahl says:

  Min bror Håkan Prahl föreslog att vi skulle åka på golfresan till La Manga över nyår (29/12 – 5/1 ?). Tror Håkan själv har anmält intresse. Jag följer gärna med på resan.
  Hur gör jag anmälan ? Vilka uppgifter behöver du ?
  P.S. Håkan och jag delar rum.

 3. Jag har precis börjat prenumerera.
  Jag undrar, vad kostar resan ?

Speak Your Mind