Bli Medlem
Nu kan du registrera dig på Golfkompis

Nu kan du registrera dig på Golfkompis

Gå med i det som ska bli Sveriges nästa stora golfcommunity!
Golfkompis var under flera år en av Sveriges största sajter för golfare som sökte fler golfkompisar. Konceptet var solklart – många sa så. Och vi håller med. Efter en period med låg aktivitet kommer vi nu tillbaka med en helt ombyggd sajt med funktioner och tjänster självklara för moderna communitysajter.

Stora delar av nedlagt arbete kommer att återanvändas för att modernisera vår andra sajt – Singelgolfare.se. Utveckling och daglig skötsel går nu snabbare och lättare.

Vi konkurrerar inte med Facebook och andra megasajter – men vi är av den alldeles klara uppfattningen att det finns plats för nischade sajter som till 100 procent fokuserar på medlemmarnas gemensamma intresse. Och nischsajter är något vi ser kommer mer och mer.

Du går inte med på Facebook, Instagram, Twitter och liknande sajter för att hitta fler golfkompisar. Dom kommer du att hitta på Golfkompis – så klart.

Välkommen som medlem! Klicka för registrering!

Finessen med Golfkompis
Sajten innehåller en mix av de tjänster som du numera kan förvänta dig av sociala hemsidor – plus annat som vi inte sett någon annanstans och som blir specifikt för Golfkompis och för golfare.

Golfkompis förenklar för dig
Golf spelas ute på banorna och Golfkompis kan inte ersätta det personliga mötet – men sajten kan underlätta för golfare att ta kontakt. Många golfklubbar gör ett jättearbete med att aktivera sina medlemmar – vi hoppas att Golfkompis också kan göra en insats.

Grundidén är därför oförändrad – Golfkompis är en sajt för alla golfare och med ett medlemskap ska du kunna ta kontakt med andra medlemmar vilket ska ge dig fler golfkompisar och mer golf. Vi har många idéer som vi gärna vill prova för att få dig – och till viss del även oss själva – att bli mer aktiva i att hitta nya kul vänner att spela golf med. Vi har även planer för samarbete med intresserade golfklubbar –allt för att du som medlem enklare ska få kontakt med andra golfare.

Golfkompis bjuder in
Även om du kan göra mycket på egen hand genom ditt medlemskap har vi under åren lärt oss att medlemmar alltid uppskattar när det är Golfkompis som arrangerar och bjuder in. Vi ska därför utöka den delen och planera golf och andra aktiviteter i Sverige och utomlands i den takt som medlemsantalet växer och vi har en organisation som kan ställa upp.

En del i detta är även att vi vill ge våra medlemmar stöd och möjlighet att enkelt hålla egna aktiviteter. I den äldre sajten hade vi en funktion som hette Golf Till Helgen (GTH), vi plockar upp den igen i vässad version.

Välkommen som medlem! Klicka för registrering!

Golfkompis ger nyheter och support
En mycket viktig del är också en utökad och strukturerad medlemssupport. Den enskildes dator- och internetvana är mycket större idag än för bara några år sedan. Likväl kommer du kanske att köra fast och får problem. Behöver du hjälp eller har frågor når du oss under kontorstid – Skype, e-post eller telefon. Vi öppnar snart också en chatt där du kan hugga tag i oss närhelst vi är inloggade.

Golfkompis kommer i praktiken att bestå av två delar – en del som är helt för medlemmarna – precis som de flesta communitysajter. Samt en andra del som fylls av redaktionellt material –  en redaktion som skriver, tipsar, kommenterar och planerar.

Ge Golfkompis en flygande start 2015
Vi återlansera nu Golfkompis.se med målet att bli Sveriges största och bästa golfcommunity.

Välkommen som medlem! Klicka för registrering!

 

 

 

Comments

  1. Golfrina47 says:

    God kväll Torsten och tack för hjälpen!
    Katarina

Speak Your Mind