Bli Medlem
Aktiviteter under resten av 2014 (och 2015)

Aktiviteter under resten av 2014 (och 2015)

Större träffar
Som du kanske läst i Nyhetsbrev eller här på sajten så har vi aktiviteter på gång.
• 23 augusti på Öresunds Golf i Häljarp. (Det blev full uppslutning och en fantastiskt middag!)
• 12 september på Öijareds GK, Göteborg
• 13 september  på S:t Jörgen i Göteborg.
• 14 september på Chalmers GK, Göteborg
•  NyårsGolf 2014 – Boka nu!  Det blir Spanien och resorten La Manga.
• Vi har också börjat planera för nästa vår med blickarna under våren på Polen, Danmark, Spanien/Portugal sedan MidsommarGolf och brittiska öarna under hösten.

Du läser mer om aktiviteter här.

Mindre träffar – GTH
Vi arbetar vidare på att kunna lansera medlemssajten och en av de mer spännande funktionerna att börja använda då är det vi genom åren kallat GTH – Golf Till Helgen – ett system för att kunna signalera att du vill spela golf.

Så här fungerar det: Du skapar en ny GTH, sätter en rubrik, lite text, vilken eller vilka banor du föreslår för spel, anger tider med mera. Du anger också antal spelare som du vill ha i din träff. Max 8 kan ni vara. Du bokar bollarna på klubben/via GIT precis som idag – det ligger utanför GTHsystemet (än så länge).

När du är färdig och lanserar din nya GTH kan andra medlemmar anmäla sig. Du får information när någon anmält sig och kan administrera och hålla kontakt.

GTH är för både gratismedlemmar och betalande. Gratismedlemmars GTH sänds automatiskt till alla medlemmar i deras eget län. Betalande medlemmar har ytterligare en variant och det är att endast sända sin GTH till vänner på sajten.

//Torsten

 

 

Speak Your Mind