Bli Medlem
Premiärträff 2014 i Malmö

Premiärträff 2014 i Malmö

Jag mäter och mäter – räknar och kontrollerar. Jag är lite osäker… Får vi verkligen plats med 24 pers på min altan? Jo men det ska väl gå bra säger jag till mig själv. Finns det hjärterum så finns det stjärterum som det brukar heta.

beaf-barbeqyu-wallpaper

Vem i släkten har grillar, bord och stolar som vi kan låna? Skaffa infravärmare om det blir lite kallt. Lika bra att börja planera – tiden går så fort.

Lite spännande är det också med att vi lagt en golfträff på en fredag. Vi ser det som ett test men i dessa dagar av splittrade arbetstider, studier, arbetslöshet och inte minst pigga pensionärer kanske vi ändå får ihop ett litet gäng.

 

Steg 2 för Golfkompis

Golf och grillning är som grädde på moset när all ledig tid läggs på arbetet med Steg 2 för Golfkompis – det vill säga versionen av sajten där det är möjligt att registrera sig och bli medlem. Som vi skriver under fliken Steg 2 i länkmenyn ovan så siktar vi på något som i utvecklarkretsar kallar MVP – Minimum Viable Product. Alltså en nivå på produkten vid lansering som är den ”lägsta” eller ”enklaste” för att få återkoppling från marknaden om vidare utveckling och vägval. Vi vill ha kommit så långt till Påsk – därmed kan vi kanske hinna få återkoppling från er när vi ses på fredagskvällen 25 april.

 

 

 

Speak Your Mind